De Citit : Știri

Jessica Biel dezvaluie Secrete din trecut

| 24 februarie

Una dintre cele mai cautate actrite de la Hollywood, Jessica Biel revine pe marile ecrane intr-un rol complet diferit de cele cu care ne-a obisnuit pana acum, in comedia romantica "Secrete din trecut"/ "Easy Virtue".

"Nu m-am considerat indeajuns de rautacioasa si nesuferita pentru a interpreta genul asta de rol. Pentru mine nu e natural sa am abordari si dialoguri atat de directe. Apoi m-am gandit la provocarea imensa pe care o reprezinta rolul asta pentru mine si mi-a placut la nebunie sa am o limba ascutita, sa fiu in sfarsit o scorpie si in acelasi timp o femeie extrem de puternica. Regizorul a avut aici un impact major pentru ca el m-a ajutat sa scot la suprafata acest aspect al personalitatii mele pe care nici macar nu stiam ca il am, cu atat mai putin sa il pot pune in practica”, a declarat actrita.

In "Secrete din trecut", Jessica Biel o interpreteaza pe divortata si fermecatoarea Larita, o americanca pasionata de raliuri. Dupa ce se casatoreste cu tanarul englez John Wittaker (Ben Barnes) la Monte Carlo, Larita trebuie acum sa calatoreasca pana in Anglia pentru a-si cunoaste noii socri, care, evident, ca vor sfarsi prin a o detesta.

Asa se face ca mama lui John, doamna Whittaker (Kristin Scott Thomas) impreuna cu celelalte fiice ale sale, Hilda si Marion, fac tot ce le sta in putinta pentru a-i sabota pe proaspetii insuratei si a o izgoni pe noua si nonconformista sotie a fratelui lor.

Domnul Whittaker (Colin Firth), capul familiei, este singurul in care Larita poate avea incredere, intre cei doi creandu-se o legatura bazata pe pasiunea lor comuna pentru motociclete si insultele aduse etichetelor sociale.

Din 27 februarie va avea loc premiera filmului in cinematografele: CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex, Cinema City din Cluj si Bacau, precum si in cinema Cityplex din Constanta.