De Citit : Știri

Jessica Alba se pregateste sa cunoasca familia Focker

| 01 octombrie

Dupa toate aventurile si greutatile prin care a trecut Ben Stiller ca sa-i faca pe plac socrului sau de cosmar, interpetat de Robert De Niro in primele doua parti ale comediei Meet The Fockers, acum si Jessica Alba se aventureaza in aceeasi situatie.
Cea de-a treia parte a francizei – Little Fockers, o va avea in distributie si pe Jessica Alba, alaturi de Ben Stiller, Teri Polo, Robert De Niro, Blythe Danner si Owen Wilson. Ea va interpreta rolul unei farmaciste atragatoare, care le suceste mintile tuturor barbatilor din film.
Filmul Little Fockers se centreaza asupra copiilor lui Greg Focker si Pam Byrnes. De Niro si Jane Rosenthal sunt si producatorii acestei pelicule, iar regia va fi semnata de Paul Weitz. Daca filmarile vor incepe in lunile urmatoare, pelicula este programata sa aiba premiera pe 30 iulie 2010.
Urmatorul proiect cinematografic al Jessicai Alba va fi comedia romantica Valentine’s Day, regizata de Garry Marshall. Actrita americana a incheiat de curand filmarile pentru Machette, o drama regizata de Robert Rodriguez, si pentru The Killer Inside Me, o adaptare cinematografica semnata de Michael Winterbottom, dupa romanul lui Jim Thompson.
In 2007, Jessica Alba s-a situat pe primul loc in topul celor mai sexy 100 de femei din lume, realizat pe baza voturilor cititorilor celebrei reviste FHM.
Franciza Un socru de cosmar s-a dovedit a fi o buna infuzie de capital pentru Universal, deoarece primele doua filme au obtinut incasari de peste 800 de milioane de dolari pe plan mondial.
Sursa: ContactMusic, aceshowbiz.co, Hollywood Reporter, variety.com.