De Citit : Știri

Ice Age 3 are incasari de peste un milion de dolari numai in Romania

| 15 iulie

Cel mai nou lungmetraj animat din seria Ice Age, care a fost lansat in Romania vineri, 3 iulie, este liderul box-office-ului autohton, cu incasari cumulate de peste un milion de dolari si peste 40 de mii de spectatori la finalul saptamanii trecute (10 – 12 iunie).
Eroii de la minus zero grade din filmele de mare succes mondial Epoca de gheata si Epoca de gheata 2 revin intr-o aventura incredibila. Intr-o misiune de salvare a nefericitului Sid, gasca se aventureaza intr-o lume subterana misterioasa, unde da peste dinozauri, se lupta cu flora si fauna, are crize de furie si se intalneste cu o nevastuica neabatuta si chioara, pe nume Buck, ce vaneaza dinozauri.
Pe locurile urmatoare se claseaza comedia The Hangover – cu Ed Helms si Zach Galifianakis, cu 6.375 de spectatori, si muzicalul nou lansat Hannah Montana: The Movie, ce-i are in distributie pe Emily Osment, Billy Ray Cyrus si Miley Cyrus, cu 5271 de spectatori.
Daca The Hangover a fost lansat pe data de 12 iunie, Hannah Montana a rulat pe marile ecrane din Romania incapand cu data de 10 iulie.
Pe locurile urmatoare, intr-un top 10 al filmelor din box-office-ul romanesc, sunt: Transformers: Revenge of the Fallen, Knowing, Ghosts of Girlfriend’s Past, Race to Witch Mountain, Up, Politist, adjectiv si Angels & Demons.