De Citit : Știri

Hugh Jackman si Ana de la Reguera se saruta cu sete…

| 13 ianuarie

Starul din Wolverine a semnat primul sau parteneriat de imagine de cand este la Hollywood.
Oficial, Hugh Jackman va bea timp de trei ani un singur tip de racoritoare. El este imaginea brandului international Lipton si va juca si rolul principal intr-un spot TV a carui difuzare este anuntata la nivel international pentru martie 2010.

“Sunt incantat de acest rol; este o experienta noua pentru mine si de aceea mi se pare o provocare”, a declarat Hugh Jackman.

Paparazzi nu au stat degeaba si au facut deja rost de imagini din timpul filmarilor pentru noua reclama.
Regizorul clipului este Michael Gracey, cel care a lucrat si cu Black Eyes Peas. Partenera lui Jackman in spot este actrita Ana de la Reguera, iar scenaristii au decis ca cel mai mare impact la public ar fi ca cei doi sa se ”sarute cu sete”.
Actorul de origine australiana HUGH JACKMAN a debutat in primul sau rol important pe scena filmului american, interpretandu-l pe Wolverine in prima parte din seria “X-Men”, un rol pe care l-a reluat in productiile cinematografice de mare succes “X2” si “X-Men: Ultima Infruntare”, din 2006. Recent, el a revenit in “X-Men Origini: Wolverine”, care a inregistrat incasari spectaculoase de 85 milioane de dolari in primul week-end de la lansarea sa in SUA, in mai 2009.
In toamna anului 2009, Jackman s-a intors pe Broadway pentru a juca in piesa lui Keith Huff, “A steady rain”, alaturi de Daniel Craig. Piesa relateaza povestea a doi politisti din Chicago, prieteni din copilarie, ale caror versiuni diferite asupra unui caz socant, le va schimba vietile pentru totdeauna. Pe 22 februarie 2009, Jackman a acceptat prestigiosul rol de gazda a Oscar-urilor, la cea de-a 81-a editie a Premiilor Anuale ale Academiei. In direct de la Teatrul Kodak, prestatia acestuia a impresionat publicul si a dus la o crestere a audientei postului de televiziune ABC cu 13% fata de anul precedent.
La finalul lui 2008, Jackman a interpretat un rol principal in productia 20th Century Fox, „Australia”, o poveste de actiune si aventura, regizata de Baz Luhrmann. In acest film, localizat in tinuturile nordice ale Australiei aflate in pragul celui de-al doilea razboi mondial, Jackman interpreteaza rolul unui fermier necizelat care ajuta o englezoaica aristocrata (interpretata de Nicole Kidman) sa conduca 2000 de vaci de-a lungul sutelor de mile de teren salbatic, fiind pe parcurs surprinsi in asediul orasului Darwin de catre trupele japoneze. Tot in 2008, Jackman a aparut alaturi de Ewan McGregor in “Deception”, o alta productie 20th Century Fox, un film intunecat care exploreaza misterul disparitiei unei femei si al unui jaf de milioane de dolari.
In 2006, Jackman a pus bazele casei de productie Seed Production, impreuna cu John Palermo si Deborra-lee Furness, “Deception” fiind prima aparitie marca Seed. In acelasi an, actorul a fost desemnat ShoWest Male Star of the Year de catre faimoasa conventie ShoWest dedicata comunitatii din industria filmului. Recent, Jackman a mai aparut in filme de succes precum “The Fountain”, regizat de Darren Aronofsky, “The Prestige”, sub bagheta regizorala a lui Christopher Nolan sau “Scoop”, un film marca Woody Allen. Totodata, si-a imprumutat vocea pentru productiile animate “Happy Feet” si “Flushed Away”.
Jackman a interpretat roluri importante si in “Someone Like You”, "Swordfish", "Van Helsing" si “Kate and Leopold”, acesta din urma aducandu-i si o nominalizare la Globul de Aur in 2002. Alaturi de succesele obtinute in industria cinematografica, Hugh Jackman s-a remarcat si pe scena de teatru. Pentru portretizarea cantaretului/compozitorului din anii 1970, Peter Allen, din muzicalul “The Boy From Oz”, Hugh Jackman a fost recompensat cu Premiul Tony pentru cel mai bun actor intr-un muzical, dar si cu premiile Drama Desk, Drama League, Outer Critics Circle si Theatre World.
Printre realizarile anterioare se numara: “Carousel” la Carnegie Hall, “Oklahoma!” la Teatrul National din Londra (nominalizare la Olivier Award), “Sunset Boulevard” (MO Award – Premiile Tony ale Australiei) si “Beauty and the Beast”(nominalizare la MO Awards). Cariera lui Hugh Jackman a debutat in Australia in productia independenta “Paperback Hero” si “Erskineville Kings” (desemnat cel mai bun actor de catre Australian Film Critics’ Circle, si nominalizare la categoria cel mai bun actor de catre The Australian Film Institute).
In 1999 a fost desemnat Starul Australian al Anului in cadrul Australian Movie Convention.

Sursa: GMP, videogum.com.