De Citit : Știri

Glastonbury: sold-out intr-o singura zi

| 05 octombrie

Biletele pentru editia din 2010 a celebrului festival s-au vandut ca painea calda, desi au fost mai scumpe cu 10 lire sterline.

Duminica dimineata au fost puse in vanzare biletele pentru editia de anul viitor a festivalului de rock Glastonbury, iar pana seara au fost epuizate. Cei cu buzunare mai stramte au avut posibilitatea rezervarii unor bilete, pentru care au platit un avans de 50 de lire sterline. Biletele sunt mai scumpe cu 10 lire fata de acest an, iar un abonament pentru cele trei zile ajunge la 185 de lire sterline.

Intr-un comunicat de presa, organizatorii festivalului de la Ferma Pilton anunta ca biletele s-au vandut toate duminica si multumesc celor care au cumparat sau au rezervat tichete de intrare, informeaza BBC News. Organizatorii spun ca s-ar putea sa mai ramana cateva bilete dupa ce vor fi procestate toate datele si vor fi detectate eventuale erori in tranzactiile bancare online. In acest an, la Glastonbury, capete de afis au fost Neil Young, Bruce Springsteen si Blur. Pana in prezent nu a fost anuntat nici un artist pentru 2010.