De Citit : Știri

Filmele care vor fi lansate pe marele ecran in 2010

| 06 octombrie

Cinefilii vor avea toate motivele sa astepte cu nerabdare 2010. Fie ca este vorba de filme de animatie sau thriller-uri, oferta Hollywood-ului este bogata si plina de surprize.
Iron Man 2, filmul regizat tot de Jon Favreau, va fi lansat in cinematografe pe 30 aprilie 2010. Din distributia filmului fac parte Scarlett Johansson, Robert Downey Jr., Edward Norton, Mickey Rourke, Samuel L. Jackson, Gwyneth Paltrow si Don Cheadle.

Natasha, interpretata de Scarlett Johanson este asistenta misterioasa a lui Tony Stark (Robert Downey Jr) si n-o slabeste din ochi pe Pepper Potts (Gwyneth Paltrow). Pe langa faptul ca o vom putea admira in costum de piele, Scarlett va avea si o scena de bataie cu Gwyneth.

De curand, Sam Rockwell a dezvaluit diferenta dintre Iron Man 1 si Iron Man 2, cel din urma este "epic, mai exploziv si cu mai multa actiune".

Luna aprilie va aduce un alt film asteptat de pasionatii benzilor desenate, Kick Ass. Din cauza povestii care fuzioneaza imaginea copiilor cu violenta explicita, filmul a fost finantat independent. Personajul principal al filmului este un adolescent pe nume Dave Lizewski care se decide intr-o zi sa se reinventeze si sa devina un super-erou (totusi fara puteri) pe nume Kick Ass.

Creatorul benzilor desenate, Mark Millar a declarat ca filmul care urmeaza a fi lansat pe 16 aprilie 2010, va avea parte de o continuare mai mult ca sigur.

Dupa ce in anii ’80, serialul A-Team a creat o adevarata isterie, regizorul Joe Carnahan va lansa pe marile ecrane filmul mult asteptat. Jessica Biel, Bradley Cooper si Liam Neeson fac parte din distributie. A-Team urmeaza sa apara in cinematografe in luna august a anului viitor.

Ridley Scott reinvie legenda lui Robin Hood pe marile ecrane in primavara lui 2010. Filmul il are in rolul principal pe Rusell Crowe. Regizorul este de parere ca Robin Hood, popularul haiduc britanic, nu ar fi trebuit sa fie romantic si haios, ci un erou de actiune, dur si serios. Scott si Crowe au colaborat, in ultimii ani, pentru mai multe productii de box-office, precum "The Gladiator" din 2000, "A Good Year" , "American Gangster" si "Body of Lies".

Sylvester Stalone a regizat un nou film de actiune, The Expendables, care va fi lansat in 20 august 2010. Stalone a adunat pentru aceasta pelicula o serie de staruri ale filmelor de actiune. Astfel, in film joaca Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Eric Roberts, Mickey Rourke, Arnold Schwarzenegger si, bineinteles, Stalone insusi.

In Tron:Legacy, regizorul Joseph Kosinski ii invita pe cinefili la o aventura tehnologica cu actiunea plasata in universul digital. Filmul cu Charlie Sheen, Olivia Wilde si Jeff Bridges va fi lansat abia in luna decembrie a lui 2010.

CITESTE MAI DEPARTE pe Realitatea.net.