De Citit : Știri

Fest’Asia 2009

| 18 mai

Cea de-a patra editie a Fest’Asia – Festivalul de Film Asiatic de la Bucuresti, va avea loc la Cinema Scala in perioada 19-28 iunie 2009.
Peste 40 de filme de lung si scurt metraj din Asia vor fi proiectate timp de 10 zile la Scala, trilogia Ochiul / The Eye a fratilor Danny si Oxide Pang din Hong Kong beneficiind de o proiectie-eveniment.
Singurul festival de film asiatic din Europa Centrala si de Est programeaza patru sectiuni show-case: Panorama (lung metraje recente), Trilogia (programand cele trei filme din seria Ochiul), Anim’Asia (filme asiatice de animatie) si Short’Asia (peste 20 de scurt metraje recente).
Pe langa filme, publicul festivalului va putea sa se familiarizeze cu spiritul asiatic la barul amenajat in holul Cinema Scala, decorat, si el, intr-o maniera tipic asiatica.
Abonamentele si pass-urile pentru 10 proiectii au fost puse deja in vanzare in reteaua Bilet.ro, la preturile de 100, respectiv 50 lei fiecare, urmand ca biletele pentru o singura proiectie sa fie puse in vanzare o data cu definitivarea si anuntarea programului proiectiilor.
Urmareste spotul festivalului AICI!
Sursa: Asociatia Culturala Estenest