De Citit : Știri

Evreul Bob Dylan pregateste un album de Craciun

| 07 august

Discul va fi o productie indie si va include versiuni personale ale clasicelor colinde cu Santa Claus.
Legendarul muzician american Bob Dylan va lansa un album de Craciun ce va include versiuni proprii ale melodiilor Must Be Santa, Here Comes Santa Claus, I’ll Be Home For Christmas si O Little Town of Bethlehem, informeaza NewsIn.
Potrivit unor informatii publicate pe site-ul unui fanclub al artistului, Dylan lucreaza la coperta discului si a inregistrat deja o serie de melodii specifice sarbatorilor de iarna. Desi muzicianul nu a confirmat inca aceste informatii, se pare ca a inceput sa lucreze la inregistrarea albumului in luna mai, intr-un studio din Santa Monica, California. Albumul este un proiect personal al lui Dylan, pe care acesta il realizeara fara sa colaboreze cu o casa de discuri.
Cel mai recent album al lui Bob Dylan, Together Trough Life, a fost lansat in aprilie 2009.
In varsta de 68 de ani, Bob Dylan, pe numele real Robert Allen Zimmerman, s-a lansat in anii ’60, cu numele de scena inspirat de cel al poetului american Dylan Thomas. Printre celebrele sale hituri se numara Blowin’ in the Wind, Knockin’ on Heaven’s Door, Don’t Think Twice, It’s Alright si It’s All Over Now, Baby Blue.

Bunicii lui Bob Dylan sunt evrei din Ucraina, iar artistul este un activ promotor al religiei sale.
Sursa: NewsIn