De Citit : Știri

Demi Lovato lanseaza Don’t Forget

| 25 martie

Demi Lovato, una dintre cele mai recente aparitii printre preferintele adolescentilor din intreaga lume, si-a lansat albumul de debut, "Don’t Forget", acesta ocupand deja pozitia a doua in topul Billboard 200. Primul single de pe album este piesa "La La Land".
Cu producatorul Jon Fields la carma, Demi si-a unit fortele cu cei de la Jonas Brothers pentru a scrie si produce marea majoritate a pieselor de pe album. Intuitia acestora si abilitatea de a crea hit-uri au ajutat-o pe Demi sa isi duca la bun sfarsit viziunea.
"Daca as fi scris albumul singura, probabil ca ar fi fost ceva mai serios", a declarat aceasta. "Dar nu am vrut asta. Am vrut sa scot pe piata un album vesel". Primul single de pe Dont Forget este piesa La La Land!
Dand dovada de o multime de calitati si aptitudini, Demi lucreaza la propiul sau serial produs de canalul Disney, o comedie in care interpreteaza rolul unei adolescente din Wisconsin care vine in Los Angeles pentru a juca in serialul sau preferat.
Cu toate acestea, muzica ramane principala preocupare pentru Demi. Cu ajutorul familiei sale, ea este pregatita pentru urmatorul val de succes.
"Ma cunosc indeajuns de bine pentru a face fata oricarei provocari", a declarat aceasta. "Fac greseli, insa parintii mei sunt langa mine pentru a ma ajuta sa trec peste aceste greseli si sa raman increzatoare".
Frumoasa, talentata, inteleapta si plina de entuziasm, Demi Lovato este gata sa scrie urmatorul capitol din viata sa. Si spera ca fanii sai sunt pregatiti sa ii fie alaturi. "Vreau ca oamenii sa ma cunoasca, sa stie ca scriu despre ei. Sunt cat se poate de normala, la fel ca si ei, asa ca trebuie sa interactionam".
Don’t Forget, in curand si in Romania!