De Citit : Știri

Decesul actritei Brittany Murphy a adus durere in inima fanilor si a vedetelor de la Hollywood

| 21 decembrie

Din pacate, tanara actrita Brittany Murphy si-a luat locul printre stelele adevarate. Ea va ramane in amintirea tuturor prin toate personajele pe care le-a interpretat si, cu siguranta, nu va fi uitata prea curand.
Fanii au luat cu asalt pagina de Facebook a actritei pentru a-si exprima condoleantele. De asemenea, unii prieteni si-au exprimat supararea pe paginile de Twitter. Primul dintre acestia a fost Ashton Kutcher, care a fost si a jucat impeuna cu Murphy in 2003, in comedia romantica Just Married.
“Astazi lumea a pierdut o mica parte din rasarit. Cele mai sincere condoleante catre familia lui Brittany, catre sotul ei si catre mama ei minunata, Sharon. Ne vedem pe partea cealalta, copilas!", a scris acesta.
“Brittany Murhy a fost o raza de lumina pentru multi oameni. Zambetul ei era contagios. Rugaciunile mele sunt alaturi de familia ei si de cei dragi", a continuat parca Jessica Simpson.
"Condoleante celor dragi actritei Brittany Murphy, Dumnezeu sa o odihneasca in pace…Ea a fost foarte talentata si a avut un suflet frumos", a scris Lindsay Lohan.
Peaches Geldof s-a alaturat si ea starurilor care au postat mesaje de condoleanta: “Ai fost favorita mea in Clueless si ai fost incredibila in 8 Mile”.
Khloe Kardashian a scris: "Este o veste oribila cand moare cineva. Imi pare rau pentru familia ei. Trimiteti rugaciuni din toate partile, va rog!”.
Actrita americana a incetat din viata ieri, la un spital de langa Beverly Hills, in urma unei crize cardiace.
Brittany Murphy a jucat in numeroase filme de succes: Clueless, Love and Other Disasters, Sin City, Little Black Book, Just Married, 8 Mile, Girl, Interrupted. De asemenea, a dat viata, prin vocea ei, personajului Gloria din filmul de animatie Happy Feet.
Actrita va aparea, anul viitor, in ultimul film al lui Sylvester Stallone, The Expendables, care va fi lansat in 2010. De asemenea, actrita trebuia sa apara si in peliculele Abandoned, Something Wicked si Shrinking Charlotte, insa nu a mai reusit sa filmeze pentru acestea.
Era considerata una dintre cele mai sexy staruri. In 2006, a fost inclusa in topul FHM al celor mai sexy femei din lume.
Detaliile inlmormantarii nu au fost deocamdata anuntate.
Sursa: TMZ, CNN, Reuters, IMDB.