De Citit : Știri

Clive Owen in The International

| 31 martie

Clive Owen si Naomi Watts sunt starurile unui nou thriller/action intitulat The International, unde baietii buni (agentii Interpol) se lupta cu baietii rai (institutiile financiare mondiale). Finalmente, Hollywoodul si-a dat seama cine sunt adevaratii raufacatori – marile banci.
Exista, insa, o mica problema – marile banci si, in general, sistemul financiar mondial sunt cam in galeata acum. Nu prea le vine sa-si urmareasca inamicii si sa ticluiasca planuri sofisticate sa-i ucida pe unii si pe altii. Sunt prea ocupate sa cerseasca bani de la stat si apoi sa gaseasca pe harta lumii cele mai luxoase spa-uri unde sa-si cheltuiasca primele de dupa bail-out.
Toata lumea e suspecta in The International si decorul este splendid. Ne plimbam dintr-un loc in altul al lumii cu Clive Owen care arata din ce in ce mai mult a noul Cary Grant – se pare ca faptul ca n-a ajuns James Bond i-a prins bine pana la urma, pentru ca altfel n-ar fi existat cateva “clasice moderne“ precum Closer si Children of Men.
Citeste mai mult pe Moneyexpress.ro.