De Citit : Știri

Cei mai sexy actori din 2009

| 17 octombrie

Vedeta feminina a seriei Transformers, Megan Fox, si Johnny Depp au fost votati cei mai sexy actori de la Hollywood, intr-un sondaj efectuat in randul cinefililor din toata lumea de catre revista Empire.

In urma sondajului au fost alcatuite doua clasamente, unul al actritelor si unul al actorilor, fiecare cu cate 50 de locuri. Lidera topului feminin, bruneta Megan Fox, are 23 de ani si va putea fi (re)vazuta, si pe marile ecrane din Romania, in thrillerul cu accente comice Jennifer’s Body, care va rula din 30 octombrie.

"Nu cred ca am sanse la Oscar prea curand. Nu sunt, totusi, Meryl Streep", recunoaste Megan Fox, in ciuda faptului ca, potrivit realizatorilor sondajului, ea nu intra in categoria actritelor care prind roluri importante doar datorita infatisarii. Pe locul 2 in topul actritelor se afla Angelina Jolie, o prezenta obisnuita in astfel de clasamente, iar ultima pe podium este actrita cu radacini franceze Emma Watson, cunoscuta pentru rolul din seria Harry Potter. La 19 ani, ea are deja in palmares trei premii si noua nominalizari pentru interpretare.

La 46 de ani, Johnny Depp ramane si el, ca si Angelina Jolie, o prezenta constanta in topurile frumusetii V.I.P. Practic, este imposibil de gasit un clasament de gen care sa il ocoleasca. Din martie 2010, fanii lui din Romania il vor putea vedea in cea mai recenta colaborare a sa cu regizorul Tim Burton, ecranizarea Alice in Wonderland, in care Depp joaca rolul Palarierului Nebun.

Locul doi in topul frumusetilor masculine de la Hollywood este ocupat de britanicul Robert Pattinson, in varsta de 23 de ani, care si-a castigat celebritatea datorita rolului de vampir din Twilight, unul dintre succesele de casa din 2009.

Al treilea in clasament este Robert Downey Jr., eternul copil-minune de la Hollywood, care, intre timp, a ajuns la 44 de ani si pare sa fi iesit din capcana viciilor, cel mai serios dusman al carierei sale. Sotul Angelinei Jolie, Brad Pitt, se afla pe locul patru, devasandu-i pe Christian Bale, Hugh Jackman si George Clooney.

Sursa: NewsIn