De Citit : Știri

Angels & Demons ramane liderul box office-ului din Romania

| 04 iunie

Cel mai nou film al lui Tom Hanks, drama Angels & Demons, ramene liderul box office-ulului din Romania, cu incasari cumulate de aproximativ 370 de mii de dolari si 10.109 de spectatori la finalul saptamanii trecute (29 – 31 mai), in scadere fata de saptamana precedenta.

Angels & Demons, continuarea peliculei de succes din 2006, Codul lui DaVinci, prezinta povestea cercetatorului Robert Langdon (Tom Hanks) care incearca sa rezolve o crima si sa previna un atac terorist care vizeaza Vaticanul. Ambele filme, realizate dupa romane scrise de Dan Brown, au starnit si reactii negative, in special din partea Bisericii Catolice.

Intercomfilm a lansat pelicula in Romania pe data de 15 mai.
Pe locurile urmatoare se claseaza comedia romantica Ghosts of Girlfriends Past, in care joaca Matthew McConaughey, Jennifer Garner si Michael Douglas, cu 8.807 spectatori, si thrillerul State of Play, care ii are ca protagonisti pe Russell Crowe, Ben Affleck si Helen Mirren, cu 7.150 de spectatori.
Atat Ghosts of Girlfriends Past, cat si State of Play au fost lansate pentru publicul roman pe data de 29 mai.
Pe locurile urmatoare, intr-un top 10 al filmelor din box-office-ul romanesc, sunt: Night at the Museum: Battle of the Smithsonian, Fly me to the moon, The Brothers Bloom, 17 Again, Duplicity, Star Trek: The Future Begins si The Strangers.