De Citit : Reviews

Regal de thrash cu Destruction

| 04 mai

Joi seara, toata rockerimea bucuresteana care nu era inca in drum spre litoral, s-a strans in The Silver Church pentru concerul trupei germane Destruction si a invitatilor acesteia.
Destruction, aflati in turneul de promovare a noului album – D.E.V.O.L.U.T.I.O.N., au cantat la Bucuresti in cadrul Thrash Masters, editia a doua, pentru a celebra cei 25 de ani de scena.
Chiar daca trupele au intarziat aproximativ doua ore, metalistii le-au asteptat rabdatori si le-au intampinat cu entuziasmul unor fani adevarati, foarte dornici de show. Set-up-urile de scena au fost despachetate in viteza si, aproape fara probe de sunet, a inceput concertul.
Acesta a debutat cu Methedras, din criza de timp si din cauza nerabdarii generale de a vedea Destruction. Methedras si-a demonstat in fata publicului din Romania statutul de cea mai promitatoare trupa de gen italiana, oferind un show plin de energie, care i-a animat la maximum pe toti metalistii prezenti. Desi publicul era foarte dornic sa-i intalneasca pe Destruction, concertul Methedras s-a incheiat cu cereri hotarate de biss. Italienii nu le-au dat curs din respect pentru headlinerii serii.
Schmier (voce, bass), Mike Sifringer (chitara) si Marc Reign (percutie) au cantat cu pofta unor debutanti, dar cu vana unei trupe care are 25 de ani de experienta scenica. Cu o lejeritate de neinchipuit au chemat si au animat publicul pe durata a aproximativ doua ore, reusind sa fie la fel de suprinzatori si incitanti cu piese vechi (Bestial Invasion, Death Trap, Eternal Ban, Mad Butcher, Total Desaster etc), cat si cu prime auditii in Romania (d.e.v.o.l.u.t.i.o.n).
In jurul orei doua, Destruction a parasit scena, dar petrecerea nu s-a terminat, pentru ca au concertat trupele care trebuia sa deschida concertul: Rising Dream (Croatia) si Imperious Rex (SUA). Imediat dupa, trupele s-au strans pe scena pentru un moment inedit si total spontan: un jam-session cover Johnny Cash.
Sursa: galaPR