De Citit : Reviews

Fanii SARMALELE RECI, despre cele doua variante de concert ale trupei

| 26 februarie

SARMALELE RECI a performat weekendul trecut in doua variante de concert: vineri, 19 februarie, la Clubul Taranului, in varianta electrica si sambata, 20 februarie, la club Prometheus.

Am fost vineri la concert, am ajuns la ultimele piese dar a fost foarte misto, cam cum iese de fiecare data la concertele de la MTR.
In schimb aseara la club Prometheus am fost la un concert cu totul special, altfel decat cele la care am fost pana acum, piesele cantate acustic au sunat foarte bine, lumea a fost multa si buna.
Concertul a inceput cu piesa cu care de obicei se incheie, s-au cantat melodii pe care nu le mai ascultasem de mult live, altele pe care nu le ascultasem niciodata (Conga Sarmalelor Reci, Draga Carmen, Domnul Popa, Campion de biliard). Mi-ar fi placut sa aud Mai bine viu decit mort.
Toata lumea a cantat intr-un glas "Violeta duce galeata la gunoi" M-am uitat la fiecare in parte si lumea de acolo chiar venise pentru Sarmalele Reci, stiau versurile, pana si o fetita mica de vreo 12 ani canta cuvant cu cuvant fiecare melodie.
A fost un concert foarte foarte reusit dupa parerea mea, profund si elegant, exact asa cum ma asteptam, spre deosebire de alte formatii, Sarmalele Reci canta cu pasiune si fara plictiseala chiar si dupa 16 ani.
Nora Grosu

Fetita aia de 12 ani era senzationala. Stia versurile de la Domnul Popa, versuri pe care, recunosc ca nu le stiu. Si dansa, si era foarte vesela. Cam mult fum pt ea (si pentru mine de altfel), dar trebuie obisnuita de mica cu vicisitudinile vietii.
Felicitari pentru concert!
Cristi Starasciuc

Sambata nu am mai reusit sa ajung in Prometheus, dar vineri a fost foarte tare, pot sa zic ca recunosc cateva persoane care cred ca vin cam la fiecare concert, probabil si eu sunt recunoscut de unii ca ciudatul care vine singur la concerte 🙂
Si apropo.. versurile pentru domnul popa le mai stie lumea.. dar le stie cineva pentru invadatorii, vineri seara sau "nu ma atinge"? 😀 astea sunt cel putin cateva din piesele pe care le stiu dar au cam disparut in obscuritate. .

Adrian Bardasu

Eu lucrez in PR si am analizat multe laturi ale promovarii muzicii, si in proportie de, sa zicem, 70% , cum e activitatea pe forumul unei trupe asa este si la concerte.
Si da, eu stiu versurile de la Invadatorii si de la nu ma atinge si de la vineri seara… si tare ma bucur ca sunt si altii care le stiu. Aceia sunt "vechii sarmalisti"
Va salut calduros!”
Alex Serban

Da, a fost absolut minunat concertul de la Prometheus.. . Nu am cuvinte sa descriu cat de bine a sunat si ce fain ne-am simtit 🙂

cred ca ma transform in fan :))
Madalin Focsa

si io am fost la ambele concerte…. v`am si vazut da mi`a fost aiurea sa vin sa ma bag in seama….
oricum a fost bestialllllll amandoua concertele au fost misto dar ala din Promethevs a fost MAXIMMM!
Stefan Rocks

sursa: Gala PR.