De Citit : Reviews

Dante’s Inferno Review

| 08 septembrie

Electronic Arts pregateste prin Dante’s Inferno un concurent puternic pentru jocul de actiune God of War al celor de la Sony. EA a lansat un nou trailer care prezinta cel de-al treilea cerc al iadului din Dante’s Inferno: "Gluttony" (lacomia pantecului).

Cu un slogan cel putin ciudat: Go to Hell, jocul este inspirat de faimoasa opera literara Divina Comedia a lui poetului Dante Alighieri, care a marcat trecerea in literatura de la Evul Mediu la Renastere. Insa inspiratia literara a jocului nu inseamna ca vom avea parte de poezie: Dante’s Inferno promite sa fie un joc extrem de brutal, visceral, recomandat strict adultilor din cauza continutului pe alocuri gretos si cu reprezentari sexuale extrem de explicite.

Game Play:

Game play-ul este incredibil; e o combinatie God of War si Prince of Persia
Tu il controlezi pe Dante pe tot parcusul povestii, locul in care te afli este Iadul. Distrugi toti monstrii unul cate unul – sunt mii si milioane de monstri care vor sa te ucida; sunt monstri chiar mai mari de cat un bloc de 10 etaje; jocul trebuie jucat din toate punctele de vedere.
Armele cu care esti echipat sunt :
O cruce care te ajuta cel mai mult, o coasa cea mai eficienta arma din joc
Sunt mai multe arme cu care sa-i distrugi, chiar si puteri cu care sa-i anihilezi pe monstri. Esti singurul om din iad care mai traiesti si singurul care poate sa ucida toti demonii din joc.

Grafica:
Grafica e fenomenala – cei de la EA au folosit un Motor grafic excelent. Monstrii sunt foarte bine detaliat, efectele sunt bine facute totul este realizat in cel mai bune detalii posibile pentru acest joc.
Eu il recomand Gamerilor profesionisti pentru ca jocul este incredibil de greu.

(Atentie: Nu este indicat sa jucati acest joc noaptea – veti avea mari cosmaruri jocul este horror action (cu foarte mult sange si morti care iti ies in fata si te sperie)

Jocul apare in 9 Februarie 2010 pe Xbox 360.PS3.psp si PC.

LATER EDIT: ARTICOL DESCALIFICAT DIN CONCURSUL"2 GAMES 4 FUN" ETAPA A II-A
linkul catre articolul sursa: aici.