De Citit : Recomandări

Soho Cafe Lounge & Club – house minimal, milkshake-uri si design interior chic

| 13 mai

Zona Calarasi – Pta. Sfantul Stefan este o zona plina de surprize. In acelasi perimetru se gasesc trei dintre localurile mele preferate – Molly’s Pub, ceainaria Green Tea si restaurantul-cafenea Mystic Tree. De curand acestei liste de localuri minunate din zona Calarasi i s-a adaugat o noua descoperire – Soho Bar & Lounge. Soho Cafe Lounge & Club este o combinatie foarte draguta de lounge-club house si cafenea chic. Designul interior este un mare plus al localului, situandu-l in topul celor mai cochete cafenele din Bucuresti, din punctul meu de vedere.
Care-i atmosfera in Soho Cafe Lounge & Club si cum sta la capitolul design interior?
Ce m-a impresionat din prima la Soho Cafe a fost ambianta. Nu sunt genul care se omoara dupa design interior minimalist, futurist sau dupa combinatii nemaivazute de culori. Totusi, Soho exceleaza in a-ti capta atentia si in a crea o atmosfera relaxanta. Este genul acela de design interior care te face sa te simti ca acasa, este cozy, dar totusi este elegant si avangardist. Ce va va atrage atentia din prima este lampa in forma de glob auriu. Insertiile de tapet chic pe fundalul uni in culori puternice si nuantele de rosu, negru si alb armonizate ii dau lui Soho exact acel ceva care ii asigura succesul. Sunt mici sansele sa uiti sa vorbesti si prietenilor despre acest local elegant. Prin urmare, Soho are toate sansele sa reziste doar din word-of-mouth, fara publicitate de vreun fel.

In Soho am invatat ce inseamna house minimal. Caci asta puteti asculta pana la 4 dimineata in club Soho la subsol. Ca un adevarat lounge ce se respecta, subsolul Soho este dotat cu muzica cool, DJ la moda si tabureturi albe pe care sa poti savura o bautura pe ritm de minimal.
Nu voi uita sa mentionez ca in Soho Cafe Lounge & Club puteti oricand sa va delectati si cu vizionarea unui meci, intrucat mesele destul de intime au fiecare in apropiere o plasma TV. Exista variante de mese de 2, 3, 4 si chiar pana la 12 persoane, astfel incat Soho sa se plieze pe ceea ce va va conveni cel mai mult.

Ce mancam si bem bun in Soho Cafe Lounge & Club?
Ca meniu, Soho nu se deosebeste prea mult de orice club-cafenea din Bucuresti. Ceea ce ii diferentiaza insa este calitatea – nu mi s-a intamplat sa nimeresc ceva care sa nu fie exceptional de cremos, savuros, delicios sau macar racoros in periplul printre preparatele meniului Soho. Specialitati diverse de cafea, cocktaliuri cu sau fara alcool, sucuri, ceaiuri, etc. Pentru cei mai infometati se poate servi pui cu gorgonzolla, pui la gratar sau cateva tipuri de salate. Soho exceleaza in schimb la capitolul deserturi. O mare varietate de creme, inghetate, ciocolate, pandispanuri, etc. va asteapta in Soho. Va recomand cu caldura frappe-ul si milkshake-urile, foarte fin preparate si deosebit de bune.

Cum sta Soho Cafe Lounge & Club la capitolul servire?
Servirea este prompta si prietenoasa. Chelnerii si barmanii au flerul necesar sa te faca sa te simti ca intre prieteni. Ce-i drept, se mai intarzie. Uneori poate fi si deranjant si nu vreau sa va ascund acest lucru. Intrucat veti observa ca se intarzie si atunci cand numarul de clienti este mare si atunci cand nu este.

Cash or credit? Cum sunt preturile in Soho Cafe Lounge & Club?
Nici prea-prea, nici foarte-foarte, preturi de bar bucurestean. Nu veti cadea nici pe spate, nici nu faceti economie.

Cum ajungem la Soho Cafe Lounge & Bar?
Daca ajungeti la adresa Str. Sf. Stefan nr. 6, nu merita sa uitati sa vizitati Soho Cafe Lounge & Club.
Rezervari, utile mai ales seara, se pot face la numarul de telefon 0728 877 576.

CoolRank: 9/10
– atmosfera si design: 9/10
– meniu: 9/10
– servire: 8.5/10
– preturi: 8.5/10

articol publicat pe www.raluk.ro .