De Citit : Recomandări

Silence Cafe – cafenea-ceainarie studenteasca intima

| 25 martie

Acum ceva vreme o prietena, fosta aseista, m-a convins sa merg la ceainaria-cafenea Silence Cafe din spatele ASE-ului. Probabil nu un local necunoscut, dar asta doar pentru non-aseisti. Ascuns pe strazile din spatele ASE-ului, Silence Cafe este un loc placut in care sa petreci o dupa-amiaza de discutii cu un prieten. Si sa iti amintesti de vremurile fara griji ale existentei tale.
Care-i atmosfera in Silence Cafe si cum sta la capitolul design interior?
Din exterior, este posibil sa nu iti para cel mai atragator loc de pe pamant. Dupa ce te ratacesti putin pe stradutele din spatele facultatii, ajungi la o cladire veche, fara branding reusit sau design atragator. Aducand a internet face. Dupa ce cobori la subsol, in propriu-zis-ul local, lucrurile incep sa se schimbe. Ceea ce ramane din impresia initiala este interne cafe-ul – Silence Cafe chiar are internet cafe.
Povestea Silence Cafe este una simpatica foc: initial actuala ceainarie-cafenea a fost o pivnita de vinuri. Apoi a fost transformata de un proprietar oportunist in internet cafe. Ca mai apoi sa devina cafeneaua-ceainarie studenteasca dedicata celor de la ASE.

Cuvantul de ordine in ceea ce priveste atmosfera in Silence Cafe este intimitatea. Lumina difuza, mese separate. Daca servirea – foarte prietenoasa – nu incalzeste suficient atmosfera, cei de la Silence Cafe s-au gandit sa vopseasca peretii in tonuri de portocaliu, caramiziu si rosu, iar mobilierul este si el asortat, scaunele fiind galbene. Mobilier studentesc, prietenos si destul de comod: scaune moi, banchete si canapele la fel, mese de lemn.

Ce bem bun in Silence Cafe?
Ce se poate consuma in Silence Cafe? Frappe, cafele, cocktailuri, ceaiuri, sucuri, cola si cam orice isi poate dori un student, la preturi pentru buzunarul sau.

Suntem bine serviti in Silence Cafe?
Servirea este un punct forte al cafenelei. Chelneri tineri, simpatici, prietenosi si prompti te fac sa te simti ca intre prieteni. Si chiar de-al casei

Care sunt preturile in Silence Cafe?
Preturile sunt, intr-un cuvant, studentesti. Dimensionate special pe buzunarul de student ASE-ist. O ocazie minunata sa va reamintiti cum era la 20 de ani – fara griji si fara bani.

Unde gasim Silence Cafe?
Silence Cafe este situata in zona pta Romana, la adresa strada Caderea Bastiliei nr. 19, iar rezervari se pot face la numarul de telefon 317 41 37.

CoolRank: 8/10
– design si atmosfera: 9/10
– meniu: 8/10
– servire: 9.5/10
– preturi: 9/10