Evenimente : Concerte

Marky Ramone – Alternative music experience

Marky Ramone, intemeitor al acestui gen muzical, alaturi de trupa Ramones, revine la Bucuresti, alaturi de Michael Graves (ex. Misfits) pentru un concert incendiar, Miercuri, 27 octombrie 2010, incepand cu ora 20.00, la The Silver Church Club.
Marky Ramone a concertat pentru prima data la Bucuresti in Decembrie 2008, iar fanii genului, vor avea ocazia sa retraiasca piese celebre precum „Sheena Is A Punk Rocker", „Blitzkrieg Bop", „Pet Sematary", „Rock ‘n’ Roll High School" şi „Rockaway Beach". In Line-up este inclus Michael Graves la voce, personaj cunoscut drept inlocuitorul lui Glenn Danzig in The Misfits.
In deschidere va canta ZOB, iar warm-up party-ul va fi deschis de DJ Teo.

The Ramones, a fost considerate cea mai importanta trupa de punk-rock, chiar si de catre Sex Pistols, si The Clash, cele mai cunoscute trupe de gen. Au influentat stiluri intregi din care astăzi fac parte artisti de marca, de la Dead Kennedys pană la Metallica, de la Black Flag pană la Nirvana, de la Bad Brains (denumiti asa dupa un cantec Ramones) pana la Red Hot Chili Peppers, De la Green Day si Bad Religion pana la U2 si Motörhead…

Marky Ramone a castigat premiul MTV „Lifetime Achievement" (ce i-a fost inmanat de Bono – U2), isi are numele scris in Rock and Roll Hall Of Fame din New York, are propria „stea" cu numele sau in Hollywood si a apărut în The Simpsons.

Toate biletele pentru concert au un preţul de 50 de lei si pot fi achizitionate de la Silver Church, in seara evenimentului.