De Citit : Știri

Sandra Bullock eclipseaza “New Moon” in Box Office-ul american

| 07 decembrie

Cel de-al doilea film Twilight a fost nevoit sa cedeze locul intai in Box Office-ul american, dupa doua saptamani in care a ocupat onoranta pozitie. Drama cu fotbal american – The Blind Side, in care joaca si Sandra Bullock, a acumulat incasari de peste 20 de milioane de dolari in cea de-a treia saptamana de cand a fost lansata, ocupand confortabilul loc intai la vanzari.
De cand a fost lansat in America, pe 20 noiembrie, noul film cu Sandra Bullock a stagnat pe locul al doilea in Box Office, insa timpul a reglat conturile. Pana acum, The Blind Side a inregistrat vanzari totale de peste 129 milioane de dolari numai in SUA.
Potrivit Associated Press, acest film isi datoreaza incredibila urcare in topul vanzarilor review-urilor pozitive si, mai ales, satisfactiei cu care au iesit cinefilii din salile de proiectie.

Vezi trailerul filmului:

Jeff Goldstein de la Warner Bros. Pictures a marturisit ca a lansat aceasta drama in paralel cu New Moon in mod intentionat, pentru a oferi o alternativa celor care nu sunt interesati de “romantele intre vampiri”.
“Stiam ca Twilight va castiga publicul format din adolescente, motiv pentru care noi ne-am adresat celor mai in varsta. Dar pana la urma, le-am convertit pe toate”, a marturisit acesta.
Iata topul primelor 10 filme din Box Office-ul american:
1. The Blind Side – 20.4 milioane de dolari
2. The Twilight Saga’s New Moon – 15.7 milioane de dolari
3. Brothers – $9.7 milioane de dolari
4. A Christmas Carol (2009) – 7.5 milioane de dolari
5. Old Dogs – 6.9 milioane de dolari
6. Armored – 6.6 milioane de dolari
7. 2012 (2009) – 6.6 milioane de dolari
8. Ninja Assassin – 5.0 milioane de dolari
9. Planet 51 – 4.3 milioane de dolari
10. Everybody’s Fine – 4.0 milioane de dolari

Sursa: aceshowbiz.com, AP.