De Citit : Știri

Parlament – concert „Tribute To The Ladies”

| 17 septembrie

Sambata aceasta, femeile vor fi in centrul atentiei la The Silver Church, cel mai nou club de muzica live din Bucuresti. Trupa Parlament, care va concerta pe 19 septembrie pe scena clubului din incinta Preoteasa, a pregatit un repertoriu special, pe care il dedica femeilor care stiu sa fie femei.
Tribute To The Ladies va cuprinde piese marca Parlement (Doamne, Tot pe ea etc), dar si melodii din repertoriul international: Wonderfull Tonight – Eric Clapton, It’s Now Or Never – Elvis Presley, Lady In Red – Chris De Bourg, Hello – Lionel Ritchie, You Can Leave Your Hat On – Joe Cocker, Join Me – HIM, With Or Without You – U2, Knocking On Heaven’s Door – Gun’s’Roses, Wonderwall – Oasis.
In felul acesta Doru, Pepino, Otto, Cristi si Vali aduc un omagiu doamnelor din viata lor si, mai ales, femeilor care iubesc muzica live.
Parlement a fost apreciata intotdeauna pentru prestatia sa live si iubita pentru repertoriul sau variat, care atinge atat piese ritmate si cu accente ironice, dar si piese romantice, numai bune pentru indragostiti.
The Silver Church a demarat o serie de concerte de top, in serile de sambata, sub titulatura The Butterfly Effect.
Sursa: Gala PR.