De Citit : Știri

Dj Sava & Raluka lanseaza Remix Pack: „I like (The Trumpet)”

| 21 mai

Dupa ce in urma cu aproximativ o luna si jumatate a lansat online hitul “I like (The Trumpet)” ce numara deja mult peste jumatate de milion de vizualizari cumulate pe YouTube, Dj Sava revine in atentia fanilor si ascultatorilor sai cat si a pasionatilor genului lansand online pachetul de remixuri pentru “I like (The Trumpet)”.
Printre cunoscutii Dj ce au semnat remixuri pentru noul hit semnat Dj Sava & Raluka se numara Emil Lassaria, Moving Elements, Treitl Hammond, Allexinno, Vanotek si LLP si in curand se va lansa si remixul produs de Deepside Deejays.

Piesele au fost uploadate direct pe profilul oficial de YouTube al dj-ului, acolo unde fanii pot gasi mereu toate aparitiile tv ale acestuia si video-uri din numeroasele show-uri sustinute atat in tara cat si in strainatate. De asemenea pachetul de remixuri poate fi downloadat si de pe situl oficial al lui Dj Sava.

Si pentru ca orice lansare Dj Sava vine si cu o surpriza, special pentru aceasta ocazie echipa dj-ului a finalizat coperta oficiala a single-ului “I like (The Trumpet)” dovedind inca odata profesionalismul si dorinta de implicare in mediul online si respectul pentru o comunicare cat mai atenta cu toti cei care ii asculta muzica.
Desi agenda sa este incarcata de show-uri in Romania dar si in strainatate (Dj Sava & Raluka urmand a concerta atat la Bruxelles cat si in Torino) cei doi isi fac timp si pentru a lansa diverse surprize muzicale pentru fani. Printre acestea se numara pachetul de remixuri “I like (The Trumpet)” dar si varianta re-worked a celui mai important hit Dj Sava: “Sunshine” “ piesa lansata astazi intr-o noua varianta, de club, re-inregistrata cu vocea Ralukai sub denumirea de Sunshine 2010.

In curand se va filma si un videoclip pentru “I like (The Trumpet)” cu un concept ce se anunta pe cat de original pe atat de sexy si ce va avea ca element muzical central trompeta! Pana atunci insa dj-ul isi indeamna toti fanii sa asculte pachetul de remixuri sau sa il downloadeze direct de pe situl sau oficial.