Locuri : Wellness

OASIS Sport & Leisure – Wellness

OASIS Sport & Leisure – Wellness din Bucuresti – centru wellness cu restaurant, bar, terasa – organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, spectacole, competitii sportive, produse, concerte, prezentari de moda, spectacole de teatru, concursuri interactive, cu piscina, terenuri de sport, aer conditionat.
Descoperiti gustul desavarsit al retetelor savuroase, in linistea si desfatarea naturii, departe de forfota obositoare din inima Bucurestiului, intr-un cadru feeric, pe malul lacului Baneasa (Straulesti).
Va invitam la un meci de minifotbal pe unul din cele doua terenuri acoperite cu iarba de 5 centimetri, amenajate folosind suprafete sintetice certificate de organismele de specialitate FIBA, IHF, FIFA si UEFA. Suprafata terenurilor intre linii este de 20/40 m.
Aveti la dispozitie trei terenuri pe zgura, cu instalatie nocturna, care beneficiaza de intretinere profesionala permanenta. Cei interesati pot urma inclusiv cursuri de initiere si perfectionare.
Arta culinara romaneasca isi reinventeaza savoarea in atmosfera eleganta si relaxanta a restaurantului din incinta Club Oasis Sport & Leisure. Te invitam sa redescoperi gustul desavarsit al retetelor dragi in linistea si desfatarea naturii, intr-un decor care imbina inspirat traditionalismul familiar cu avangardismul rafinat.