Locuri : Utile

SIXT rent a car

SIXT rent a car din Bucuresti – rent a car – inchiriaza autoturisme SUV, limuzina, minivan, masini sportive sau orice alt model, achizitionari si leasing.
Compania opereaza in peste 90 de tari si este numarul 1 in servicii de rent a car din Germania inca din 1996.
SIXT rent a car iti ofera spre inchiriere masini de toate tipurile, de la autoturisme la SUV-uri, van-uri si chiar limuzine!
SIXT este una dintre cele mai mari companii de inchirieri masini pe plan international care extinde serviciul rent a car la cele mai inalte standarde, oferit special clientilor nostri pe internet, pentru a inchiria un autoturism, SUV, minivan, masini sportive sau orice alt model.
Flota SIXT ofera o gama larga de SUV-uri si chiar limuzine pentru satisfactia oricarui client.
Pe plan global, peste 3.500 de locatii SIXT ofera servicii aditionale, clientii avand posibilitatea sa inchirieze van-uri, minivan-uri si camioane. Indiferent ca doresti un autoturism sau un camion, SIXT este oriunde pentru a-ti oferi suportul mobil de care ai nevoie, fie prin internet, fie prin metodele traditionale.
Clientii corporate vor beneficia de noul serviciu online SIXT pentru inchirierea de limuzine, incluzand bineinteles si un sofer experimentat.