Locuri : Teatre

Teatrul Act

Teatrul ACT este primul teatru independent, de proiecte, din Romania, deopotriva producator de spectacole, coproducator si scena gazda, respectiv promotor de actiuni culturale.
Astfel Teatrul Act gazduieste lansari de carte, de numere ale revistelor culturale, emisiuni radiofonice, intalniri pe teme sociale, intalniri cu personalitati ale vietii culturale nationale si internationale, ateliere de creatie pe diverse teme, toate in incercarea de a-si diversifica oferta si de a-si atrage fideli din toate mediile, oferindu-si cu intelepciune spatiul pentru orice exercitiu de cultura bine intentionat si de calitate.
In afara de sala de spectacole, ACT a amenajat si Sala de Lectura care este ceainarie, biblioteca si spatiu pentru evenimente cultural.
Scurt istoric: Infiintat in 1995, FUNDATIA TEATRUL ACT este prima institutie cultural-artistica independenta din Romania. Scopul principal al Fundatiei a fost amenajarea unui spatiu propriu, multifunctional, destinat spectacolelor de teatru, muzica, film, dans si expozitii spatiu pe care l-a inaugurat in septembrie 1998.Printre primii sustintori ai Fundatiei s-au numarat: Tom Cruise, Richard Eyre, Tom Stoppard, Dame Diana Rigg, Dame Judi Dench, Alan Bates, Alan Rickman, Ian Holm si Liviu Ciulei, iar printre membrii fondatori ai Fundatiei se numara: Marcel Iures, Alexandru Dabija, arh. Octavian Neculai, Marina Constantinescu, Felicia Craciun, Doina Levintza si Alexandru Darie.
Programul casei de bilete:
Luni – Vineri: 11.00 – 18.30
Sambata – Duminica: 12.00 – 18.30 (numai cand sunt programate spectacole)
Biletele se pot rezerva prin telefon si pe e-mail la adresa [email protected]
Pretul Biletelor variaza de la spectacol la spectacol si poate fi gasit pe pagina spectacolului respectiv, in sectiunea Teatru.