Locuri : Sports & Fun

DAIMON WELLNESS CLUB

DAIMON WELLNESS CLUB este in primul rand un concept care va ofera oportunitatea de a petrece timpul imbinand utilul cu placutul prin larga paleta de servicii profesionale de care dispune.
WELLNESS nu inseamna doar sa faci sport, este mai mult decat atat! Este o stare de bine, un mod de a trai!
O larga varietate de servicii de 5 stele sunt disponibile pentru dumneavoastra si va sunt oferite la cele mai inalte standarde, prin intermediul personalului clubului.
DAIMON CLUB este deschis din anul 2003 si are o suprafața totala de peste 7.000 de mp. Recenta investiție va ofera posibilitatea de a avea acces la un pachet complet de facilitați si servicii pentru toata familia, la standardele cele mai inalte.
Clubul ofera un acces facil atat la servicii sportive: fitness, natație, aerobic, spinning, dans, cat si la serviciile de recreere: sauna, solar si masaj.
“Mens sana in corpore sano” (“O minte sanatoasa intr-un corp sanatos”) este deviza DAIMON CLUB si o punem in aplicare prin sport, exerciții fizice, nutriție si socializare.
Sports & Wellness
Combinand sanatatea, frumusetea si stilul de viata, clubul privat Daimon Club doreste sa aduca un echilibru in viata dumneavoastra, oferindu-va cele mai bune conditii pentru a va mentine in forma, intr-o oaza de liniste si relaxare.
Intr-o ambianta placuta si relaxanta aveti sansa sa uitati de stres si rutina pentru a petrece cateva ore in centrul nostru, unde aveti acces la o paleta larga de servicii in scopul imbunatatirii conditiei dumneavoastra fizice.