Locuri : Magazine

Lotto (City Mall)

Lotto (City Mall) din Bucuresti – magazin sport – imbracaminte si incaltaminte sport. Sportivi de talie internationala – fotbalisti si tenismeni de renume – au ales sa poarte Lotto in anii ’70: Julio Cruz, John David Newcombe, Thomas Muster, Ruud Gullit si multi altii.
Putini sunt cei ce stiu ca LOTTO s-a nascut in familia Caberlotto, proprietarii echipei de fotbal Treviso, in iunie 1973.
Initial, totul a inceput ca o provocare: pantofi de tenis pentru un prieten, iar ceea ce a urmat, greu ar fi putut fi anticipat! De aici a pornit fabricarea de pantofi de sport pentru tenis / sportul alb, au urmat apoi cei pentru basket, volei, atletism si fotbal.
Echipamentului sportiv complet s-a dezvoltat mai tarziu, intr-o etapa ulterioara. Nascut din ultima parte a numelui fondatorilor sai – Caberlotto, numele marcii Lotto este acum, in lumea sportului, sinonim cu cercetarea tehnologica si design-ul inovator.
De-a lungul istoriei sale, marca a devenit un simbol mondial al cercetarilor tehnologice si al design-ului sportiv italian.
Punctele forte ale brand-ului sunt astazi dinamismul, inovatia, calitatea, designul italian si o reala pasiune pentru sport, toate acestea combinate cu un efort continuu si sustinut precum si un serviciu eficient catre consumator.
Vezi si Lotto Mall Vitan, Lotto Mosilor, Lotto Plaza, Lotto Unirea Shopping Center si Lotto Outlet Auchan.