Locuri : Magazine

Liberty Center

Liberty Center din Bucuresti – centru comercial – cu 100 de marci de prestigiu romanesti si internationale, acoperind o plaja larga de produse si servicii, cu magazine de moda, accesorii, telefonie mobila, sali de cinema, supermarket, restaurante, baruri si cafenele, fast-food-uri, farmacii, bancomate, agentie de turism. Se organizeaza, concerte, seri de teatru si alte evenimente.

Oferta Liberty Center cuprinde magazine de moda si accesorii, produse sportive, produse cosmetice, articole pentru copii, librarie, film si IT, telefonie mobila, articole electronice si electrocasnice, decoratiuni interioare, optica; la acestea se adauga o curatatorie ecologica, o florarie, bancomate, farmacii, o agentie de turism si un supermarket.
De asemenea, la Liberty Center publicul poate alege dintr-o multitudine de restaurante cu specific traditional sau international, fast-fooduri, baruri si cafenele elegante.
La Liberty Center se afla singurul cinematograf 100% digital si 3D din Bucuresti , The Light Cinema, cu 7 sali de cinema, cu o capacitate totala de 1500 de locuri si un bar complet echipat. Liberty Center este si singurul loc din Bucuresti pentru experiente 6D, The 6D Experience powered by The Light Cinema, cu o capacitate de 40 de locuri, unde publicul poate urmari cele mai recente productii 6D lansate la nivel mondial.
Liberty Center este singurul mall din Bucuresti cu pationar permanent, The Champs, cu o suprafata totala de 300 mp, dispunand de patine proprii.
Centrul are o suprafata totala de 65 000 mp, o suprafata inchiriata de 25 000 si este organizat pe doua nivele, care beficiaza in totalitate de aer conditionat, si dispune de o parcare subterana gratuita de 700 de locuri.
Beneficiind de o arhitectura moderna si ampla, proiectul Liberty Center a fost premiat in aprilie 2009, in cadrul galei Southeastern European Real Estate Awards cu distinctia “Cel mai bun proiect de retail din 2008”.