Locuri : Magazine

Intersport (Feeria)

Intersport (Feeria) din Bucuresti – magazin sport – haine si incaltaminte pentru ski, alergare, tenis, inot, drumetii montane, produse hardware.
Categoria textile este focalizata pe produse functionale si inovatoare pe toate activitatile, cum ar fi: Outdoor, Ski, Alergare, Tenis, Fitness, Inot sau Sporturi de echipa. In plus, o atentie deosebita este indreptata catre strategiile de achizitie a marcilor independente de top.
Categoria incaltaminte – Produsele achizitionate in cadrul acestui departament, pot fi incadrate in trei mari categorii sau zone de produse: Sporturi autentice (Authentic Sports), Drumetii montane (Outdoor) si Timp liber (leisure/lifestyle). Unul din scopurile actiunilor acestui departament, este determinarea si achizitionarea marcilor dominante din industria de profil.
Lucrand direct cu designul si tehnologia produselor, categoria de Achizitii Incaltaminte a IIC dezvolta produse pentru toate activitatile, de la Fotbal la Alergare si de la Tenis la Timp liber (leisure/lifestyle).
Categoria Hardware: Cand vorbim de categoria Hardware, vorbim de acele produse care nu sunt nici textile, nici incaltaminte. Acestea sunt un mix de produse de vara si de iarna. Fiecare produs are la baza cele mai noi tehnologii si inovatii in domeniu, lucruri ce duc la dezvoltarea celor mai bune game de produse.
Aceasta categorie presupune selectarea unor game strategice si exclusive de marci de top pentru toate Organizatiile Nationale.
Categoria Hardware include activitati precum Outdoor (Drumetii montane), Funwheel sports (role si skateboard), Sporturi de gheata si Fitness. Toate produsele dezvoltate, au cea mai noua tehnologie incorporata.
Mai mult decat atat, oferte atractive sunt negociate permanent cu marii producatori de articole sportive.
Vezi si Intersport Vitan, Intersport Unirii, Intersport Berceni si Intersport Cotroceni.