Locuri : Kids

REcreatio – Scoala de creativitate si dezvoltare personala

REcreatio – Scoala de creativitate si dezvoltare personala din Bucuresti – centru after school – creativitate si dezvoltare personala, exercitii si jocuri de desen, pictura, modelaj, colaj, manufacturare.
Obiectivul principal al programului este deprinderea si folosirea creativa a unor forme de expresie variate (lingvistica, plastica, corporala), cu scopul de a dezvolta autocunoasterea, increderea in sine si capacitatea de relationare cu ceilalti.
Copiii isi vor descoperi potentialul creativ, exersand diverse forme de utilizare imaginativa a limbajelor. Copiii isi vor intari increderea in ei insisi, invatand sa-si afirme dezinhibat propria persoana: trairile proprii, corporalitatea si prezenta in spatiu si timp, asumarea propriei identitati.
Copiii vor invata cum sa inteleaga mai multe despre ei insisi, despre semeni, despre cum pot interactiona mai bine cu acestia.
Programul este alcatuit din trei module tematice cu succesiune alternativa si se incheie cu un eveniment pregatit de copii, la care sunt invitati sa asiste si parintii.
Programul REcreatio se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 6 si 12 ani.