Locuri : Kids

Gradinita ARICI POGONICI

MOTTO:

COPILUL TAU TREBUIE SA SE JOACE SI SA RADA
COPILUL TAU TREBUIE SA SE BUCURE SI SA INVETE
LASA-NE SA IL AJUTAM

Gradinitei ARICI POGONICI ii sunt specifice atentia dirijata catre fiecare prescolar, tratarea diferentiata, monitorizarea atenta a progresului si a starii de sanatate.

Programul gradinitei incurajeaza invatarea limbilor straine si derularea altor activitati extracurriculare care sa stimuleze aptitudinile individuale: arte plastice, muzica, dans, educatie fizica, etc.

Specific gradinitei este feed-back-ul atent si constant catre parinti, cu informatii la sfarsit de saptamana despre progresul fiecarui copil.

Acestea se transmit prin fise-tip de inregistrare ritmica a progresului, prin discutii cu familiile, prin setul de fise adaugate portofoliului individual la finalul fiecarei saptamani, semestru sau an.

Fiecare copil beneficiaza de recomandari pentru directiile de dezvoltare a aptitudinilor sau intereselor.

In Gradinita ARICI POGONICI copii invata:
– activitatile din programa Ministerului Educatiei
– educatie fizica
– educatie pentru societate
– abilitati practice
– activitati plastice
– desen,pictura
– origami
– cunoasterea mediului
– cunoasterea meseriilor
– calculator initiere
– limba engleza
– activitati distractiv – educative

Apropierea de natura si desfasurarea activitatilor didactice si sportive (pe cat posibil) in exterior, reprezinta conceptul in educarea copiilor la Gradinita ARICI POGONICI .

SANATATE Gradinita va fi vizitata lunar de catre un medic stomatolog care va explica copiilor importanta spalatului dintilor, a alimentatiei echilibrate si corecte, a obiceiurilor vicioase care apar in perioada prescolara si cum pot fi ele indreptate, precum si un control in cabinete de specialitate la macar 6 luni pentru o eficientizare maxima a starii de sanatate orala.

Jocurile si activitatile in curtea spatioasa constituie o parte importanta a programului.

SPATIUL GRADINITEI Gradinita ARICI POGONICI functioneaza in incinta unei vile nou construita (parter, etaj, mansarda) cu o suprafata de 300 mp, avand o curte spatioasa si insorita de 400 mp.

Are 5 sali de clasa amenajate si dotate la un inalat standard de calitate, in conformitate cu normele impuse de autoritatile desemnate de stat pentru autorizarea si avizarea institutiei de invatamant prescolar.

Curtea de 400 mp este amenajata cu gazon rezistent la trafic, loc de joaca special construit conform standardelor de securitate ISO/UE, dotat cu topogane, leagane, balansoar , nisipar, alei pe care trotinetele alearga in voie si o gradina de flori, legume si zarzavaturi, unde fiecare micut va simti cu degetelele lui cum vibreaza natura.

Alimentatie: – bucataria proprie si sala de mese sunt amenajate special pentru a putea deservii necesitatile gradinitei, organizate pe fluxuri tehnologice conform cerintelor si autorizate de catre Directia Sanitar Veterinara Bucuresti Meniul este alcatuit de catre cadrele medicale ale gradinitei, astfel incat sa raspunda nevoilor de nutritie ale copiilor de diferite varste.

In fiecare vineri copii fac salata de fructe sau legume. Astfel ei invata practic ce inseamna sa mananci sanatos

Adresa: Str. Aurel Persu nr.117, sector 4 Cartier Berceni – Metalurgiei Punct de reper:
In spatele centrelor comerciale HORNBACH si SELGROS, Berceni

Persoana de contact: CRISTINA SIMONA COCIOABA – director administrativ