Locuri : Kids

EuroKid After-school

EuroKid After-school din Bucuresti – gradinita particulara cu after school si kids party – predare limba engleza, italiana si spaniola, bunele maniere, comunicare prin arta teatrala, educatie pentru sanatate, educatie ecologica, traditii si obiceiuri la romani, educatie antreprenoriala, muzica, pictura, modelaj, arte martiale, dans sportiv, tenis de camp, computer. Transport cu micobuze proprii.
Serbari si evenimente: Halloween, Craciun, 8 Martie, Paste, 1 Iunie, Sfarsitul anului scolar, Ziua Gradinitei, zile de nastere si onomastice, serbari organizate cu ocazia diferitelor evenimente din timpul anului scolar.
After-school EuroKid functioneaza intr-o vila cocheta, in apropierea Parcului Tineretului si dispune de: 4 sali de grupa pictate si modern mobilate, sala de mese, laborator de informatica (8 calculatoare), sala de sport dotata cu echipamente sportive si de joaca, 3 grupuri sanitare, cabinet medical, cabinet metodic, bucatarie, curte exterioara cu multa verdeata si jucarii.
Spatiu generos de joaca in aer liber, amenajat cu gazon natural si gazon artificial, dotat cu casuta pentru pitici, playgrund cu tobogane, nisipar, balansoare si foarte multa verdeata.
Meniul este portionat si supravegheat de catre un medic nutritionist.