Locuri : Kids

Blu Babysitting Center

Blu Babysitting Center din Bucuresti – baby-sitting – bona cu program pemanent, supraveghere copii, menaj, ingrijire persoane varstnice, cu program full-time, part-time, permanent, ocazional, week-end.
Blu Babysitting Center se adreseaza persoanelor care nu au nevoie sau au deja angajata o bona cu program permanent si doresc sa poata solicita ocazional o persoana pentru supravegherea copiilor.
In acest sens, Blu Babysitting Center a dezvoltat o baza de date restransa cu persoane experimentate in supravegherea copiilor (studente sau persoane cu loc de munca stabil) care doresc ca in timpul liber sa isi suplimenteze veniturile.
Aceste persoane sunt atent verificate si au obligatia sa isi efectueze periodic analizele medicale. Acest serviciu este disponibil pe baza de abonament. In momentul abonarii, clientul precizeaza caracteristicile babysitter-ului dorit.
Ori de cate ori are nevoie, abonatul anunta telefonic agentia, specificand data si ora la care solicita serviciile babysitter-ului, iar agentia identifica persoana disponibila si o trimite la domiciliul acestuia.