Locuri : Gradina

Gradina cu Filme – Cinema & More

Grădina cu Filme – Cinema & More

,,Grădina cu Filme – Cinema & More” reprezintă o inițiativă prin care ne-am propus să aducem auditoriului nostru cinefil filme consacrate ale artei cinematografice, proiectând pe același ecran povești nemuritoare menite să încânte, să uimească, dar și să educe publicul. Grădina și-a redeschis porțile pe 15 mai 2015 cu o ofertă artistică mai bogată și mai atractivă.

Filmul, momentele de stand up comedy, concertele live și piesele de teatru fac parte din oferta pe care am pregătit-o publicului nostru pentru toată vara. Sunt seri dedicate filmului, cu proiecții de calitate precedate de dezbateri, cu invitați din lumea cinematografiei, unde oamenii sunt invitați să participe activ, seri în care râsul este garantat de recitaluri de stand up comedy, seri cu muzică live prin care ridicăm grădina în picioare și piese de teatru ca să încheiem săptămâna cât mai frumos posibil.

Spațiul pregătit pentru public este unul special. Cu toate că se află în mijlocul capitalei (zona Piața Romană, Lahovari nr. 7), grădina este o oază de liniște plină de culoare. Așadar sunt toate motivele pentru nu doar o seară, ci o vară minunată la Grădina cu Filme.  Din punct de vedere tehnic, Grădina cu Filme – Cinema & More a fost dotată cu un ecran similar celor din vechile săli de cinema, cu un proiector special, ce oferă o claritate foarte bună a imaginii și cu un sistem de sonorizare adaptat spațiului grădinii. Așadar sunt toate motivele pentru nu doar o seară, ci o vară minunată.

Rezervări se fac la numărul de tel: 0744 723 462.

Bilete la concerte și stand-up pot fi achiziționate prin Eventim.ro sau direct la sediul creart.