Locuri : Galerii de artă

Moir

Moir se configureaza la intersectia tendintelor actuale din design, la confluenta dintre arta si stil de viata. Iti oferim idei de amenajare interioara piese de mobilier si expunem creatii ale artistilor contemporani, intr-un spatiu în care cu siguranta vei gasi ceva familiar.

Conceptul care sta la baza acestei initiative se construieste atat pe întampinarea nevoii de confort, cat si cea de frumos a fiecaruia dintre noi. Armonia vizata se poate atinge doar prin combinarea functionalitatii cu forma, a tehnogiei cu designul, in rezonanta cu arta contemporana. In acest sens, calitatea serviciilor si gama de produse puse la dispozitia dumneavoastra vin in sprijinul stilului de viata in continua transformare, urmarind sa satisfaca cerintele simple pana la cele mai extravagante.

Intr-un spatiu accesibil oricui, Moir trece dincolo de suplinirea nevoilor umane de baza si va seduce prin varietatea de piese de mobilier, accesorii si creatii artistice, pe post de componente ale cadrului de viata indelung visat.

Astfel, ne adresam tuturor iubitorilor de frumos, avand increderea ca acestia, dorind sa-si exprime personalitatea prin amenajarea spatiului locuit, vor apela la ideile noastre.