Locuri : Food

Trattoria Verdi (Universitate)

Trattoria Verdi este un lant de restaurante cu specific italian, cu toate atributele specifice. Combinatia dintre muzica in surdina si lumina intima creeaza o atmosfera linistita, romantica. Servirea este la nivel inalt, iar chelnerii sunt foarte amabili. Acesta este de fapt si punctul forte al lantului de restaurante Trattoria Verdi – deservirea impecabila.

Sub egida marelui compozitor Verdi veti gasi o atmosfera rafinata italiana. Aici este locul unde se intalnesc muzica de inalta calitate cu delicioasele preparate specifice bucatariei italiene.

Serile petrecute in locatiile Trattoria Verdi sunt de neuitat si creeaza mereu dorinta revenirii.

Dupa o plimbare impreuna cu cei dragi, ce poate fi mai placut decat sa petreci cateva ore ascultand muzica lui Giuseppe Verdi si savurand specialitatile casei? O iesire cu prietenii sau o intalnire de afaceri isi pot gasi locul ideal in restaurantele Trattoria Verdi. De asemenea servirea asigurata de personal este la inaltime.

Bucataria italiana este foarte apreciata de vizitatorii restaurantului, care in principiu sunt oameni cu venituri medii, oameni cu venituri mari, oameni de afaceri, diverse personalitati, vedete, intr-un cuvant oameni cu venituri cel putin peste medie. Mandria restaurantului o reprezinta frecventa cu care acesta este vizitat de catre clientii deja fidelizati, in ideea ca o data ce clientul a servit masa si daca este pentru prima data, cu siguranta va reveni, secretul constand nu doar in a servi masa, ci in sinergia dintre masa si atmosfera creata, aceasta sinergie creand dependenta.

Oricare din lantul de restaurante Trattoria Verdi reprezinta punctul principal de atractie pentru cei care apreciaza frumosul, calitatea, intimitatea si servirea de clasa.

Restaurantele Trattoria Verdi dispun de o constructie foarte eleganta si cu specific italian. O liniste reconfortanta, muzica in surdina va ajuta sa va concentrati asupra delicateselor din farfurie si sa legati o conversatie coerenta cu partenerul de masa. Pe langa preparatele italienesti, bucatarii nostri va recomanda si o bogata colectie de vinuri si alte bauturi alaturi de care le puteti savura. Este un loc care-ti satisface toate pretentiile legate de mancarea italiana si, nu numai, este un loc unde gasesti un vin bun si, de ce nu, este un loc unde sa-ti petreci timpul liber, la un pahar cu prietenii sau, eventual sa te intalnesti cu partenerii de afaceri intr-o atmosfera calda degajata si prietenoasa, meniul fiind bogat si rafinat, putand satisface orice pretentii.

Trattoria Verdi se defineste simplu: savoare, fascinatie si eleganta. Trattoria Verdi inseamna a descoperi vitalitatea stilului de viata mediteranean intr-o atmosfera relaxanta. Trattoria Verdi este un restaurant ce ofera placerile unui rafinament culinar, cu imbinari intre traditie, gratie si eleganta, special create pentru clientii ce cauta servicii de cea mai buna calitate. Odata ajuns la Trattoria Verdi, te declari surprins ca un profan de o eleganta discreta. Sala este linistita, aranjata simplu si cu gust, interiorul rafinat si linistitor. Finisajele sunt de mare calitate cu o amenajare minimalista, deloc opulenta.

Este un loc cu stil, in care lipsesc fetele de masa, unde te simti bine si pentru faptul ca nu iti sufla nimeni in ceafa. Decorul traditional italienesc in nuante de maro si pete de vernil cald este de o simplitate studiata. Monotonia aparenta este intrerupta de tablouri, care impreuna cu muzica italieneasca intregesc atmosfera marca si traditia “Verdi”.
LOCATII:
1. Aviatorilor – Bd. Aviatorilor Nr. 19——0731 333 411
2. Alba Iulia – Str. Popa Nan nr. 140——0731 333 410
3. Titan – Str. Postavarului nr 84———–0731.315.513
4. Tineretului – Str. Piscului nr. 10———0735.555.221
5.Universitate-Str. Toma Caragiu nr.3—–0736.623.444
6.Piata Lahovari-Str. Tache Ionescu 29—0736.623.446
7.Piata Amzei-Str. Mendeleev 29———–0736.623.447
8.Camera de comert-Str. Mircea Voda 34-0724.718.950
9.Mamaia-Zona Casino

Organizam petreceri si mese festive
Pentru rezevari sunati la: 0722.221.025 / 0723.644.179