Locuri : Food

La Historia de Sudamerica

La Historia de Sudamerica – Va aflati in inima Bucurestiului. Restaurantul nostru s-a deschis in mai 2009, intr-o impunatoare cladire de la 1850. La Historia, primul restaurant al lantului de cluburi El Comandante, a primit o tematica originala – bucataria Americii Latine.
Pentru ca multi isi doresc sa guste si preparatele traditionale romanesti, bucatarul nostru este fericit sa gateasca si pe limba lui. Cum centrul istoric nu doarme, iar cluburile noastre sunt deschise pana in zori, am aranjat ca si bucataria sa fie in alerta zi si noapte, asa ca va asteptam oricand. Pentru evenimente speciale am deschis si o sala mare la etaj, foarte romantica, unde echipa este pregatita sa ia in piept sute de oameni pusi pe distractie.
Muzica este in general sud-americana, iar martea si miercurea, ne-am gandit la ceva si mai special. Sorin Zlat Band si Jezebel canta live din trecutul parfumat al muzicii jazz de oriunde. Noi va mai asteptam aici si va dorim pofta buna si vesela.
La Historia de Sudamerica
Deschis din mai 2009
Capacitate: 600 -800 pers
Spatiu: doua bistro-uri, curte interioara, terasa
Muzica: chill, jazz, blues
Suprafata: 800 m.p.
ABONEAZA-TE LA DISTRACTIE!

Pentru a te abona la cele mai noi evenimnete trimite un SMS cu codul locatiei la numarul 1889 (tarif normal 0,05 EUR+TVA) si afli direct pe telefonul tau mobil tot ce e nou in materie de distractie!

La Historia de Sudamerica
Str. Sfantul Dumitru Nr.3
cod SMS: HSUD