Locuri : Food

Jamal Food Delivery – Mancare autentica Jamaicana

Bucataria jamaicana este o experienta culinara insuficient exploatata in Europa si aproape inexistenta in Romania. Jamaica este recunoscuta pentru traditia indelungata a unor preparate unice, nascute din istoria tumultuoasa a insulei, si pentru combinatia senzationala de condimente, tipuri de carne si fructe exotice.

Preparatele jamaicane sunt dovezi spectaculoase ca orice este posibil in gastronomie. Fiecare ingredient capata noi valente urmand retetele autentice jamaicane, ce reusesc sa exploateze la maximum resursele pe care insula le ofera. Un exemplu savuros este nuca de cocos, care sta la baza unor preparate numeroase din meniul Jamal, de la painea cu cocos pana la deliciosul desert Gizzada.

Jamal foloseste condimente specific jamaicane, precum curry-ul jamaican, un mix de mirodenii unic in lume prin includerea ardeilor crescuti pe insula, creveti din apele Caraibilor, fructe exotice si rom, la fel de puternic cum preferau cei mai aprigi pirati cu secole in urma.

Cu Jamal iti poti incepe dimineata savurand un patty proaspat scos din cuptor. Daca ora pranzului te-a luat pe nepregatite, Jamal iti poate trimite rapid la birou supe si preparate din carne sau legume. Iar seara iti livreaza acasa mancare si chill, prin specialitatile inedite pe care merita sa le incerci, alaturi de un rum cake.

Jamal este "dealerul" nonconformistilor, al celor celor curajosi, pasionati de calatorii si delicii culinare, gata sa inceapa o aventura cu fiecare noua farfurie!

Telefon: 021 9195
Orarul preluarii comenzilor:
Luni – Vineri: 10:00 – 22:00
Sambata: 11:00 – 22:00
Pentru a verifica daca va aflati in aria noastra de livrare, puteti introduce adresa dumneavoastra in linkul de mai jos:
Zonele de livrare 1 si 2
Pentru zona 1 de livrare, comanda minima este de 25 lei. Transport GRATUIT!
Pentru zona 2 de livrare, comanda minima este de 50 lei. Transport GRATUIT!
Pentru zona rezidentiala Cosmopolis, comanda minima este de 100 lei. Transport GRATUIT!