Locuri : Cluburi

The Player

Clubul The Playerdin Bucuresti, jucator important in highlife-ul de noapte, gazduieste petreceri private, lansari de produse, prezentari de moda, propunand, pentru diversitate si relaxare, cafeneaua Player.
Cu un design in stilul baroc modern, locatia ofera clientilor sai un cocktail de bun gust, rafinament si complexitate. Proprietarii clubului Player s-au jucat de-a designerii si au realizat impreuna cu cei mai buni colaboratori in materie de design interior, un club special conceput pentru cei mai buni jucatori in high life-ul de noapte al Bucurestiului.
Decoratiunile sunt atent alese pentru a provoca imaginatia, sub jocul non-culorilor alb si negru. Colectia de sofale se desfasoara sub motivul floral baroc si contrasteaza perfect cu liniile si culorile dure ale peretilor si tavanului pe de o parte si ale parchetului alb-negru pe de alta. Player a promis sa joace in loja celor mai bune cluburi din Bucuresti si in materie de muzica aducand DJ consacrati din tara si din toata lumea.

Programarile evenimentelor corporate au inceput deja prin colaborarea cu doua dintre cele mai renumite companii de pe piata.Clientii au venit sa vada locatia inca din stadiul de contructie si au fost convinsi ca locatia se va potrivi perfect evenimentului lor. In contextul economic actual, dorim sa oferim clientilor nostri servicii de calitate si complexitate, pentru a acoperi toata organizarea unui eveniment deosebit.
In acest sens, echipa care se ocupa de organizarea evenimentelor incerca sa gaseasca impreuna cu clientul nostru cea mai buna solutie pentru o petrecere reusita.
Locatia are o suprafata de peste 1000 mp si o capacitate de 1500 de locuri, din care 500 pe scaune, iar cafeneaua, 200de locuri.