Locuri : Cluburi

KulturHaus

Clubul KulturHaus din Bucuresti, fostul Twice, cu sala de club, de concerte live, de expozitii si de film, dotate cu barurile aferente, cu design minimalist, preturi ok.
Un loc unde manifestarile culturale de orice fel (concerte live, expozitii de fotografie, grafica sau pictura, cenacluri literare, vizionari de filme de arta, teatru experimental, art-performance, arta monumentala, arhitectura, scenografie si teoria costumului, experimente, etc.) sunt la ele acasa.
Locatia pune accent pe curentul minimalist, colorat in neculori, intr-o perfecta armonie de alb si negru ce decoreaza cu gust peretii locatiei. Structura clubului este formata din mai multe sal: pentru concert, pentru expozitie, pentru filme…
La subsolul cladirii, KulturHaus are o zona de clubbing cool, unde nu se fac rezervari la mese, unde nu se vand sticlele de alcool "la oferta" cu energizantele, unde nu se poarta marcile de haine la vedere si unde nu conteaza masina pe care ai lasat-o in parcare. Si nici cantitatea de bani pe care o ai prin buzunare. Se asculta alternative, punk rock, hard rock, progressive, post rock, balkan, burlesque, folk rock, 90’s classics, funk, all time favorits, charts, reggae, funk, classics.
Sala "de evenimente", dedicata in general concertelor live, cu un sunet foarte bun, are o capacitate de 300 de persoane. Se asculta in general rock indie, pop indie, rockabilly, new wave, alternative, progressive, pop rock. Concertele live ce au loc aici se inscriu in general in acest stil dar pot exista si exceptii.
KulturHaus mai dispune de alte doua sali: in una dintre ele au loc in mod regulat expozitii de fotografie sau grafica, unde va veti ciocni de arta monumentala si design de obiect, iar cealalta gazduieste manifestari dedicate artei filmului.
Toate salile beneficiaza de barurile aferente. Si inca ceva: la ce preturi exista la bar, chiar ca merita sa stai acolo o noapte intreaga.