Locuri : Cluburi

ICON

Un val, o speranta

Si multa exuberanta…

Primul nostru articol este dedicat exclusiv echipei proiectului Icon, care intr-o zi torida de vara, cand pe strazi fluturau oferte de vacanta irezistibile, o mana de oameni s-au reunit, sub imperiul unei oportunitati neobisnuite…

Cateva idei, pasiune covarsitoare si experienta vasta, au dat nastere unui proiect non-conformist, menit sa surprinda societatea de astazi.

Intr-o lume in care nimic nu te mai uimeste cu adevarat, si fiecare om capabil si interesant este adulat si exploatat cu invidie, este schitat un loc in care fiecare dintre noi sa isi exprime personalitatea, sa isi depaseasca limitele in socializare si si autocunoastere.

Un inceput greu sapa fiecare temere a unei idei nefondate si neoriginale. de aceea, dupa cateva saptamani, echipa se mareste, fiind inconjurata de oameni pasionati de reusita si inovatie, pe care experienta si devotamentul sa ii defineasca. Nu mai suntem singuri. Suntem o familie mare, care are un singur tel. Sa te faca sa te simti parte din cercul nostru, si un intreg din tine.

Icons defineste dorinta noastra de a lua ce-i mai bun din fiecare moment, experienta sau om. Iconuri in versuri si in imagini se insiruiesc pe pereti si in petreceri tematice. Iconuri in meserie, iti ofera cele mai bune servicii si intretin relatia cu dorintele tale.

Fa-ti timp intr-o seara sa ne cunosti personal, si noi ne vom face timp restul serilor, sa te surprindem cu noul concept "smart fun". Smart Fun?! Da. Pentru ca suntem satui de serile petrecute non-sens, fara un element stimulant, frumos de povestit a doua zi. Fie ca descoperi socializarea cu oameni diferiti de tine, fie ca incerci noi cocktail-uri nemaisavurate, sau experimentezi noi miscari de dans turbat, Icon vrea sa imortalizezi momentul, si sa ii creezi un precedent.

Program: Joi – Vineri – Sambata : 00:00 – ultimul client
Organizare evenimente corporate
Petreceri tematice. Dress-code.

Calea Floreasca 111-113
RSVP: 0721.26.00.11
[email protected]