Locuri : Cluburi

Bonton by Marie Celeste

Club Bonton by Marie Celeste din Bucuresti, situat pe malul lacului Herastrau, organizeaza evenimente, petreceri, promite seri incendiare, muzica alternative. Club avangardist, de fite.
Bonton by Marie Celeste
Marie Celeste Club amplasata pe malul lacului Herastrau va intampina intr-o atmosfera relaxanta si recomfortanta departe de tumultul orasului. Locatia are o capacitate de pana la 150 de locuri(*sitting), terasa cu vedere ampla spre lac si parcare proprie.

Situat pe malul lacului Herastrau, Clubul BONTON by Marie Celeste te transpune intr-o alta lume prin designul avangardist si culorile acvatice. Prin evenimentele exclusiviste, clubul este locatia perfecta pentru cele mai incendiare si memorabile seri.

Indiferent daca este vorba despre o iesire cu prietenii sau un eveniment special (corporate sau privat), Clubul BONTON by Marie Celeste iti ofera acea sinergie intre design-forme si culori-muzica-sunet si efecte-servicii si produse de cea mai inalta calitate pentru ca tu sa simti atmosfera unor momente petrecute PERFECT!