Locuri : Cluburi

Anton Pub

Locatie: Sepcari 22, P-ta Sf. Anton

Anton Pub este singurul pub din Piata Sfintul Anton, unica piata din Centrul Vechi, strajuita de Biserica Domneasca Sf. Anton, Curtea Veche si Hanul lui Manuc. In acest decor cu radacini adinci in istoria Bucurestiului si a neamului românesc, Anton Pub ofera o viziune moderna, arty, pentru ceea ce inseamna un loc de relaxare si distractie, un spatiu ideal pentru a servi bauturi sau a lua masa, precum si un club atent amenajat pentru a organiza petreceri de neuitat.

Anton Pub, al patrulea membru al familiei Club A, alaturi de Club Antiqum si Panic! Club, vizeaza la fel ca si fratii sai o clientela aleasa, cu spirit intelectul, atrasa de muzica de calitate si de evenimente artistice de toate categoriile, fie ca este vorba de carte, literatura, pictura, teatru sau film. Este un loc in care mai demult se cinta live, pe nise de jazz, blues sau rock, si acest fapt se va regasi si in atmosfera pubului, chiar daca muzica va fi mult mai variata si potrivita serilor de dans.

Design-ul este nonconformist, cu accente postmoderne, peretii sunt decorati cu opere de arta conceptuala si picturi cu influente avangardiste sau neoexpresioniste, ceea ce produce un efect de relaxare imbogatit de calitatea spatiului inconjurator, la care se adauga oferta variata de bauturi, cocktailuri, specialitati pe baza de cafea sau meniul variat al bucatariei. Mai mult, aparteneta Anton Pub la familia Club A este reflectata in mod special prin preturi, oferta fiind potrivita oricarui tip de buzunar.