Locuri : Cinema

Webkino – cinema online

Webkino este primul cinema online din Romania, care ofera filme romanesti in premiera pe net, realizate de noua generatie de regizori romani.
Prin intermediul WebKino.ro, publicul roman va avea posibilitatea sa participe online la premierele ultimelor filme romanesti sau sa le vizioneze ulterior dupa bunul plac, indiferent de ora.
Este proiect cu o latura culturala si sociala pentru publicul educat de film romanesc, care nu este incantat sa vizioneze ilegal productiile romanesti.
Webkino incearca sa rezolve problema numarului redus de cinematografe din tara si, pe de alta parte, faptul ca filmul romanesc este “exilat” la ore ciudate de proiectie, la concurenta cu sute de productii de la Hollywood care, pe buna dreptate, “fac legea”.
Biletul pentru vizionare poate fi platit prin SMS, valoarea acestuia fiind de 3 euro plus TVA. Trebuie sa trimiteti prin SMS cuvantul Webkino la numerele scurte 1377 in reteaua Orange, si 7413 – in Vodafone si Cosmote, dupa care veti primi, tot prin SMS, un cod de acces care va va permite sa vizionati filmul.
In scurt timp, va fi implementa si plata cu cardul.
Momentan, pe Webkino poate fi vizionat filmul Periferic, iar in viitor vor fi lansate pe platforma online si Portretul luptatorului la tinerete, Marti dupa Craciun, Autobiografia lui Nicolae Ceausescu.