Locuri : Cinema

NCRR (Noul Cinematograf al Regizorului Roman)

Noul Cinematograf al Regizorului Roman este un cinematograf de arta, destinat publicului cultivat, un spaţiu al artei cinematografice si al dialogului intelectual si intercultural.
Situat in incinta MTR, cinematograful are ca obiectiv prezentarea unei selectii de filme europene de fictiune si documentare, promovarea tinerilor regizori romani si europeni, a creatiilor lor artistice si documentare, precum si sustinerea dialogului creatorilor cu publicul din Romania.

Comitetul de selectie al filmelor este alcatuit din: Dumitru Budrala, Nae Caranfil, Tudor Giurgiu, Radu Mihăileanu, Catalin Mitulescu, Cristian Mungiu, Radu Munteanu, Corneliu Porumboiu, Cristi Puiu, Alexandru Solomon.
Fiecare regizor va asigura in mod direct si independent programul unei luni de proiectie. In fiecare luna va fi organizata o discutie libera cu regizorul care a propus selectia filmelor. De asemenea, vor fi organizate intalniri si discutii cu autorii filmelor vizionate.
Pret intreg – 10 lei, cu reducere pentru studenti pana in 25 de ani – 7 lei. Pret cineclub Luni de Film: 7 lei pentru studenti, 10 lei intreg.