Locuri : Cinema

Hollywood Multiplex

Hollywood Multiplex, cinematograf situat in Bucuresti Mall Vitan, ofera publicului cele mai noi premiere, filme 3D, filme de actiune, comedii, intr-un ambient elegant si primitor.
Hollywood Multiplex este, alaturi de CinemaPRO si Lotus Oradea, posesorul celor mai performante tehnologii digitale (Sony 4K) si 3D (RealD) din lume, tehnologii pe care cinematograful le-a implementat in premiera mondiala absoluta.
Filosofia Hollywood Multiplex este simpla: sa ofere publicului un spatiu de recreere si distractie maxima, inspirat de un concept nou de spectacol cinematografic, pe piata romaneasca.
Cele 10 sali ale cinematografului Hollywood Multiplex ofera iubitorilor de cinema calitate si confort la cele mai inalte standarde, cel mai avansat sistem de sonorizare, cea mai buna imagine, cele mai noi si mai bune filme direct de la Hollywood, dar si cea mai prompta si mai amabila servire, precum si un decor stralucitor, colorat si modern.
Aceste realizari sunt rezultatul preocuparii permanente de a oferi spectacole de film la cele mai inalte standarde internationale, in conditii de confort total, si de a satisface cele mai exigente preferinte pentru a transforma spectacolul de cinema intr-o experienta memorabila.
Preturi bilete: