Locuri : Cinema

Cinema City – Vip Cotroceni

Cinema City – VIP Cotroceni este o parte integranta a Cinema City Cotroceni introducand 3 Sali VIP (30-50 locuri) cu fotolii de piele si bufet gratuit nelimitat.
Acestea sunt menite sa ofere grupurilor de prieteni, familiilor sau companiilor, pentru evenimente private sau corporative, un spatiu intim si o atmosfera relaxata impreuna cu standarde deosebite ale serviciilor si o calitate exceptionala a vizionarii, disponibila numai in cadrul multiplexurilor moderne.
Cinema City Romania, subsidiara locala a Cinema City International est cel mai mare operator de cinematografe multiplex din Europa Centrala si de Est, cu un complex cu 21 de ecrane de cinema si aproximativ 4300 de locuri.
Dotarile Cinema City

– 21 sali cu un total de 4234 de locuri, dintre care 17 sali standard, o sala Samsung IMAX si 3 sali Samsung VIP

– Proiectoare Kinoton, sisteme de sunet Dolby, precum si cel mai revolutionar sistem digital de proiectie 3D

– 20 ecrane din perete in perete, care permit rularea diverselor formate de film (standard, ecran lat, cinemascope)

– Sistem de sunet surround cu procesoare Dolby Digital, utilizand boxe JBL si QSC (producator de boxe profesionale renumiti pentru calitate).

– 20 proiectoare de 35 mm Kinoton FP30A, furnizate de producatorul german Kinoton, nr. 1 intre producatorii de echipament de cinema de pe piata europeana, si 1 proiector digital Christie, leaderul pietei mondiale in domeniu.

– 4234 de scaune cu suport de pahar, produse in Franta de Quinette, firma cu peste 20 ani de experienta specializata in scaunele de cinematograf

– 69 ecrane cu plasma pentru informatii si trailere

– Aer conditionat cu ajustare automata computerizata

– 3 baruri-bufet cu o selectie variata de racoritoare si dulciuri si o cafenea de incinta (in colaborare cu Strauss Romania)

– Popcorn pregatit pe loc si nachos cu doua sosuri (fierbinte – de branza si rece – salsa)

– Casa de bilete complet computerizata, integrata cu sistemul de rezervare a biletelor online
Pret Bilete:
35 mm

Luni-Joi: 50 lei
Vineri-Duminica: 60 lei

Digital 3D

Luni-Joi: 57 lei
Vineri-Duminica: 68 lei