Locuri : Centre și Institute

Zeppelin Schule

Zeppelin Schule este un proiect educațional inițiat în anul 2012 de către Fundația Unum. Acesta a apărut ca o alternativă viabilă la învățământul de stat.
Școala a primit în același an prin Ordinul Ministrului nr. 6090 din 24.10.2012 atestarea ca formă de învăţământ preuniversitar cu titulatura de școală primară. Astfel, conform înregistrării din Registrul special al ARACIP studiile efectuate de elevii școlii noastre sunt recunoscute ca atare, iar în această instituție limba germană este predată ca limbă maternă de către profesori nativi. Aceasta este una din trăsăturile care o individualizează alături de centrarea procesului educațional pe dezvoltarea personală a elevului, o programă germană performantă care o dublează pe cea română și angajamentul educațional pe termen lung, tradus prin susținerea în anul 2024 a primului Bacalaureat acreditat de ambele autorități în domeniul învățământului român și german.

Zeppelin este o școală deschisă, unde copiii pot veni și experimenta ce înseamnă școala de dragul școlii, pentru ca apoi să poată decide conștient dacă vor să ni se alăture.