Locuri : Centre și Institute

Lexis Schools of Languages – Unirii

Lexis Schools of Languages – Unirii – cea mai mare retea de scoli de limbi straine din Romania – face parte dintr-un sistem educational international care cuprinde scoli de limbi moderne si centre educationale din Grecia, Albania, Bulgaria, Moldova si Serbia. De la infiintarea in 1993 a primei scoli in Romania LEXIS a dobindit toate caracteristicile unui lider de piata: experienta, profesionalism, dorinta de a deschide noi orizonturi, incredere in potentialul tinerei generatii de romani.
Scoala are un corp educational de peste 150 profesori specializati in metodica predarii limbilor straine pentru copii si experti in predarea limbajelor de specialitate. Pe langa licenta in filologie, majoritatea profesorilor au masterate in stiinte sociale, stiinte politice, relatii publice-comunicare, marketing, sunt prolifici traducatori de literatura beletristica sau autori de lucrari de stiinte sociale. Altii sunt doctoranzi sau mentori – membrii ai Asociatiei Mentorilor din Romania – pentru limba engleza. Profesorii au fost selectati riguros, si an de an sunt instruiti de specialisti in management educational din Grecia, Marea Britanie si SUA.
Pregatirea profesorilor, rezultatele foarte bune obtinute de cursantii scolii noastre la examenele Cambridge si Trinity, metodele moderne de predare a limbilor straine, atmosfera placuta, precum si colaborarea cu edituri de renume mondial sunt doar cateva dintre motivele pentru care ar trebui sa va alaturati Scolii LEXIS.
In Bucuresti ii puteti gasi la locatiile:
Lexis Schools of Languages – Kogalniceanu
Lexis Schools of Languages organizeaza cursuri de limbi straine
Lexis Schools of Languages – Unirii
Lexis Schools of Languages – Titan
Lexis Schools of Languages – Rahova
Lexis Schools of Languages – Pache Protopopescu
Lexis Schools of Languages – Oltenitei
Lexis Schools of Languages – Mihai Bravu
Lexis Schools of Languages – Marasesti
Lexis Schools of Languages – Barbu Vacarescu