Locuri : Centre și Institute

Centrul de Limbi Straine B.Smart

Centrul de limbi straine B.Smart te asteapta pe tot parcursul anului la cele doua sedii ale sale, pentru a invata o limba straina intr-un cadru relaxat si prietenos!

Grupele mici de studiu, sediile centrale, conditiile de plata atractive, standardul ridicat al cursurilor, pregatirea si daruirea profesorilor sunt garantiile succesului cursantilor B.Smart!

Vei beneficia de cele mai bune cursuri generale pentru adulti: engleza, franceza, germana, spaniola, portugheza, italiana, rusa, greaca, araba, japoneza, suedeza si turca – pentru toate nivelurile.

Pentru ca ne dorim sa iti oferim o varietate cat mai mare de cursuri te invitam la cursurile de limbi straine pentru limbaje specializate: afaceri, juridic, economic, medical, turism, de pregatire pentru obtinerea certificatelor internationale: Cambridge, IELTS, UBELT, DALF, DELF, DELE.

Nu in ultimul rand, organizam cu succes cursuri de limbi straine pentru copii (5-14 ani) si elevi de liceu, cursuri de limba romana pentru cetateni straini si cursuri pentru companii, la sediul acestora sau la sediile B.Smart. B.SMART! Learn with us!
Drumul Taberei
Adresa: Bd. Timisoara nr. 31, Bl. OD7, sc. 2, parter, ap 38.
P-ta Alba Iulia
Adresa: Bd. Unirii nr. 78, Bl. J2, sc.2, et.5, ap. 45, Sector 3.


Nu se acceptă comentarii.